TZB-info - Přívod vzduchu komínem má…
Externí přívod vzduchu ke spotřebiči komínovým tělesem je v poslední době nejen mezi odbornou veřejností často diskutované téma. Tuto problematiku navíc nejde zjednodušit na odpověď ano/ne, ale je…
Zdravím zdejší diskutující.
Do samostatně stojící dílny jsem pořídil nová kamna na dřevo, starý komín zboural (spíše rozebral) a jsem před výstavbou nového. Vedle komína mi vznikne místo kam mám v plánu instalovat svisle potrubí na přisávání externího vzduchu. Bude vadit přisávání z půdy (střecha latě + betonové tašky), nebo mám vyvést potrubí až nad střechu?
A zrovna dnes článek zde https://vytapeni.tzb-info.cz/kominy-a-kourovody/27368-komplexni-reseni-komina-pro-moderni-dum
před 10 dny
Poprosím o podrobnější vysvětlení. Google našel např. toto:…
před 11 dny
Skutočná výška medzi hlavou komína a vyustením pece do dymovodu sa zmenší o výšku medzi nasávacím otvorom na povale a…
před 11 dny
6 odpovědí
Zobrazit všechny reakceNevhodný příspěvek
Pokud chcete upozornit redakci na diskusní příspěvek, který svým obsahem porušuje pravidla diskusí na portálu TZB-info, klikněte na tlačítko Odeslat. V diskusích jsou nepřípustné zejména příspěvky vulgární, urážlivé a nesouvisející s tématem dané diskuse.
Vyberte způsob sdílení