Geco G-403 P02 Chyba -11-

Rubriky:

Geco G-403 P02 Chyba -11-

Dobrý den, oživuji tu téma, které tu řešil pán před 7mi lety. Mám řídící jednotku geco G-403 P02, při dosažení 60° vody v kotli jednotka vypne hodí chybu -11- a začne odpocitavat P 60-0 sec., následovně topí dál, nicméně po několika hodinách vypne úplně ---- a aktuálně už nejde spustit, nadále chyba 11. Co tato chyba prosím signalizuje? Děkuji za každou radu a přidávám i popis závady zde z fóra:

Tak jsem vysledoval, že mi kotel vypne při dosažení nastavené teploty. Když mám nastaveno na 65 stupňů a kotel dosáhne této teploty, tak se na displeji zobrazí krátce 11 a pak začne odpočitávání od 60 do 0. Pokud je na kotli teplota vyžší než 65, tak to stejné. Pak se kotel vypne a zůstanou na displeji čtyři čárky. Momentálně funguju tak, že jsem nastavil teplotu na 80 stupňů a upravil dobu podávání a prodlevy, aby toho kotel nebyl schopen dosáhnout.
Nevíte prosím někdo v čem je problém ? Co znamená chyba 11 ?

Vkládání nových příspěvků je dostupné pouze pro přihlášené uživatele

Nejlépe hodnocené

Nejnovější příspěvky

8 odpovědí

Zobrazit všechny reakce
Reklama

Přihlášení

nebo se přihlaste emailem

Nemáte účet?

Vypadá to, že nejste přihlášen

Registrací a přihlášením získáte mnoho výhod. Neunikne vám žádný nový příspěvek u oblíbených témat, můžete se ptát i odpovídat.

Technická podpora

Máte potíže s přihlášením, vkládáním příspěvků, nebo se správou vašeho profilu? Napište nám! Uvítáme také připomínky, podněty a nápady k vylepšení diskuzního fóra. Děkujeme.