Regulátor k ESBE ARA663

Rubriky:

Regulátor k ESBE ARA663

Zdravím odborníci,
rád bych se zeptal, zdali byste mi nedokázali poradit či doporučit ovládací jednotku pro ESBE ARA663.

Mám u akumulační nádoby topného systému svého domu připravenou zkratku pro směšování (a tak i úpravu teploty) vody co mi jde čerpadlem do radiátorů. Ten směšovací bod je osazen trojcestným ventilem s ESBE ARA663. Pánové od tepelného čerpadla jej ale odpojili a ponechali na úplném otevření, což způsobuje, že když v krbu zatopím a vytopím akumulačku na 80°C (separé okruhem), jde mi do radiátorů 80°C. Rád bych toto směšování topné vody s vratkou znovu zapojil. Nevěděli byste mi poradit, jak a čím připojit / ovládat tento ESBE ARA663? Mám na stěně ještě Atex Comfort R, který to řídil v dobách před TČ (měli jsme elektrokotel). Tu Atex krabičku asi sám nerozchodím, tak pokud by Vás napadlo jednoduché řešení bez ní, budu rád.

Díky moc.

Luky P. (Táborsko)

Vkládání nových příspěvků je dostupné pouze pro přihlášené uživatele

Nejnovější příspěvky

8 odpovědí

Zobrazit všechny reakce
Reklama

Přihlášení

nebo se přihlaste emailem

Nemáte účet?

Vypadá to, že nejste přihlášen

Registrací a přihlášením získáte mnoho výhod. Neunikne vám žádný nový příspěvek u oblíbených témat, můžete se ptát i odpovídat.

Technická podpora

Máte potíže s přihlášením, vkládáním příspěvků, nebo se správou vašeho profilu? Napište nám! Uvítáme také připomínky, podněty a nápady k vylepšení diskuzního fóra. Děkujeme.