Předání střechy - problémy s realizací a moje možnosti

Rubriky:

Reklama
Předání střechy - problémy s realizací a moje možnosti

Dobrý den,
firma mi udělala novou střechu a mám dva problémy, které nevím, jak řešit.

1. Estetický problém na střeše. Tím, že to byla rekonstrukce a střecha byla starší a měnila se jen krytina, tak dle firmy zde vznikl problém s vyboulením krytiny (SRP Click Elite) - jde to vidět na fotkách, kdy sem tam jdou vidět prohlubně. Firma argumentuje tím, že jak lišty nebyly rovné, tak tohle se pak zákonitě udělá. Firma mě na to neupozornila, že se něco takového může stát a když jsme se o tom bavili, tak mi pak firma oznámila, že to šlo opravit, ale trvalo by to 3dny to vyrovnat latěmi. Ale to mi řekli až po realizaci.

2. Okapy jsou nainstalovány příliš vysoko a jelikož nemáme sněhové zábrany, tak až sjede sníh, tak věřím, že to okap poškodí či nahne. Firma mi opět řekla, že to půjde posunout, ale max o 1cm.. ale minimum je posunout to o cca 7cm. Střecha na šířku 16m dlouhá, takže u svodu by to bylo dost velký rozdíl, ale radši mít rozdíl, než řešit opravu okapů. Jaké jsou moje možnosti v tomto? Převzít okapy tak jak jsou a pak to řešit na reklamaci a nebo nepřevzít a trvat na opravě? V zadání střechy nebyla zmíňka o tom, že by střecha měla mít sněhové zábrany, takže nevím proč ty okapy jsou takto vysoko. Opět to půjde snad líp vidět na fotce.

Dokáže mi někdo poradit, jak tyhle věci řešit a jak argumentovat?

Vkládání nových příspěvků je dostupné pouze pro přihlášené uživatele

Nejlépe hodnocené

Nejnovější příspěvky

5 odpovědí

Zobrazit všechny reakce
Reklama
Reklama

Přihlášení

nebo se přihlaste emailem

Nemáte účet?

Vypadá to, že nejste přihlášen

Registrací a přihlášením získáte mnoho výhod. Neunikne vám žádný nový příspěvek u oblíbených témat, můžete se ptát i odpovídat.

Technická podpora

Máte potíže s přihlášením, vkládáním příspěvků, nebo se správou vašeho profilu? Napište nám! Uvítáme také připomínky, podněty a nápady k vylepšení diskuzního fóra. Děkujeme.