Praskla saci trubka

Rubriky:

Praskla saci trubka

Dobry den, mam domaci vodarnu Alko HW 1300/MC. V posledni dobe obcas mela problem vypnout a neustale tlakovala. Poklepem se vypla. Bohuzel jsem neopravil vcas a dnes po prijezdu na chalupu zase bezela. Maximalne mohla v kuse bezet 9 hodin. Pod ni byla voda. Praskla hadice privodu vody ze studny. Je mi to divne, zde by mel byt spise podtlak, ale hadice byla praskla a rozsklebena ven, jako by bouchla. Dokaze mi to prosim nekdo objasnit? Cele jsem to opravil, vycistil membranu,, zalil vodou, ale uz to nenasaje. Demontoval jsem tedy privod vody ze studny a rukou zkusil, zda cerpadlo saje. Podtlak je citit jen zhruba prvnich par sekund, pak uz nic. Po vypnuti a zapnuti zase to same. To je druhy dotaz. Je cerpadlo znicene? Da se opravit? Dekuji za vysvetleni a radu.

Vkládání nových příspěvků je dostupné pouze pro přihlášené uživatele

Nejnovější příspěvky

18 odpovědí

Zobrazit všechny reakce
Reklama

Přihlášení

nebo se přihlaste emailem

Nemáte účet?

Vypadá to, že nejste přihlášen

Registrací a přihlášením získáte mnoho výhod. Neunikne vám žádný nový příspěvek u oblíbených témat, můžete se ptát i odpovídat.

Technická podpora

Máte potíže s přihlášením, vkládáním příspěvků, nebo se správou vašeho profilu? Napište nám! Uvítáme také připomínky, podněty a nápady k vylepšení diskuzního fóra. Děkujeme.