Jakou krbovou vložku vybrat

Rubriky:

Jakou krbovou vložku vybrat

Dobrý den, rád bych se poradil. Chtěl bych do domu krbovou vložku s výměníkem. Momentálně vytápím dům kotlem Eko Scroll Alfa 19 Kw, ale jelikož mám přístup ke dřevu, rád bych topení kotlem omezil pouze na mrazivé dny, jelikož i při 50% výkonu kotle spálím 24 kg uhlí za den, což je poměrně drahý provoz. A teď k věci. Mám starý RD o výměře cca 150m2, podsklepený, nezatepleny, stará střecha, vyměněna pouze okna za nová plastová s izolačním trojsklem. Jak silný krb vybrat, aby to utopil? A hlavně, jakého výrobce doporučujete? Předběžně od dubna mám rezervaci u Krby Šmahaj, nicméně mi oznámili, že krbová vložka bude nejspíše až příští rok, tak začínám zvažovat další možnosti, a hlavně mám brouka v hlavě, zdali jejich krbová vložka bude dostatečně silná... Jsem z Vysočiny, Bystřice nad Pernštejnem.
Předem moc děkuji

Vkládání nových příspěvků je dostupné pouze pro přihlášené uživatele

Nejnovější příspěvky

12 odpovědí

Zobrazit všechny reakce
Reklama

Přihlášení

nebo se přihlaste emailem

Nemáte účet?

Vypadá to, že nejste přihlášen

Registrací a přihlášením získáte mnoho výhod. Neunikne vám žádný nový příspěvek u oblíbených témat, můžete se ptát i odpovídat.

Technická podpora

Máte potíže s přihlášením, vkládáním příspěvků, nebo se správou vašeho profilu? Napište nám! Uvítáme také připomínky, podněty a nápady k vylepšení diskuzního fóra. Děkujeme.