Vibrace podlahy, hurdiskové stropy

Rubriky:

Vibrace podlahy, hurdiskové stropy

Dobrý den, koupili jsme dům, kolaudace 1996. Jedna se o podsklepeny dům, nad sklepem ještě dvě patra. Zděný dům, Stropy jsou z hurdisek. Nemam puvodni plany, ale dům již tenkrát stavěla profesionální stavební firma, nikoliv sami majitele, takze snad strop obsahuje vse, co a jak ma;-) A ted k otázce, v druhem NP, kde mame loznici a detske pokojicky jsem si vcera všimla zvláštní veci a neda mi to spat. Deti maji pokoje vedle sebe. Vcera jsem si skládala na zemi s dcerou puzzle a syn vedle v pokojicku skákal pres svihadlo. A u dcery v pokojicku to uplne vibrovalo, nez hluk, ktery jsem taky slysela jsem citila normalne mechanické vibrace podlahy. Mame dřevěné parkety. Je to možné? Mam strach, aby nebylo neco s tim stropem? V dome teda neni jedina prasklina. Ale vydesilo me to. Dekuji moc predem za reakce nekoho zkušenějšího nez je muj pohled histericke matky. Dekuji!

Vkládání nových příspěvků je dostupné pouze pro přihlášené uživatele

Nejlépe hodnocené

Nejnovější příspěvky

6 odpovědí

Zobrazit všechny reakce
Reklama

Přihlášení

nebo se přihlaste emailem

Nemáte účet?

Vypadá to, že nejste přihlášen

Registrací a přihlášením získáte mnoho výhod. Neunikne vám žádný nový příspěvek u oblíbených témat, můžete se ptát i odpovídat.

Technická podpora

Máte potíže s přihlášením, vkládáním příspěvků, nebo se správou vašeho profilu? Napište nám! Uvítáme také připomínky, podněty a nápady k vylepšení diskuzního fóra. Děkujeme.