vyléčen ze spotu???

Rubriky:

vyléčen ze spotu???

Pravidelně chodím na stránky ERU, kde mi v dubnu kalkulátor elektřiny asi jako pátou nejvýhodnější cenu nabídnul Fonergy férovku na měsíc, měsíční spot. To jsem uvítal, plyn nemám a doposud jsem byl u Fonergy v tarifu Premium s cenou sakumpikum okolo 7,50 Kč/kWh. Měsíční ceny mi od nich chodily s předstihem v ceně kolem 3000,- Kč/mWh. Očekával jsem příznivé vyúčtování z důvodu Férovky a taky z důvodu využívání fotovoltaiky na ohřev vody zprovozněné rovněž v dubnu. Chá! Přeplatek jsem vlivem fotovoltaiky měl velmi pěkný! Nicméně mi to nedalo a spočítal jsem si z faktury za období /duben-listopad/ cenu tzv. Férovky. "8,65Kč/kWh"! To mi opravdu spadla brada, tedy zítra se vracím k Premium. Máte podobnou zkušenost?? Nerozumím tomu jak se v žebříčku cen na ERU může tahle cena zobrazovat jakožto jedna z nejvýhodnějších?

Vkládání nových příspěvků je dostupné pouze pro přihlášené uživatele

Nejlépe hodnocené

Nejnovější příspěvky

21 odpovědí

Zobrazit všechny reakce
Reklama

Přihlášení

nebo se přihlaste emailem

Nemáte účet?

Vypadá to, že nejste přihlášen

Registrací a přihlášením získáte mnoho výhod. Neunikne vám žádný nový příspěvek u oblíbených témat, můžete se ptát i odpovídat.

Technická podpora

Máte potíže s přihlášením, vkládáním příspěvků, nebo se správou vašeho profilu? Napište nám! Uvítáme také připomínky, podněty a nápady k vylepšení diskuzního fóra. Děkujeme.