netopí některé radiátory

Rubriky:

netopí některé radiátory

Dobrý den, nechal jsem si namontovat plynový kondenzační kotel jako náhradu za kotel na tuhá paliva, je to patrový rodinný dům mám 16 radiátorů, topná soustava je rozdělena na tři větvě je z roku 1997 radiátory jsou deskové vedení je celé v plastu u radiátoru nemám trmostatické hlavice, ale kulové kohoutky, a ani přivíráním radiátorů ani celých větví jsem nedocílil toho aby mě topili všechny radiátory asi čtyři jsou u vstupu vlažné a netopí, kotel na tuhá paliva jsem topil na max 55 stupňů a byli teplé všechny radiátory, topení je odvzdušněné a tlak je 1,3 bary, prosím o radu nebo nějaké doporučení co dělat mě se zdá že v tom plynovém kotli je asi slabé oběhové čerpadlo, nabo předělat celé topení ? Děkuji.

Vkládání nových příspěvků je dostupné pouze pro přihlášené uživatele

Nejnovější příspěvky

22 odpovědí

Zobrazit všechny reakce
Reklama

Přihlášení

nebo se přihlaste emailem

Nemáte účet?

Vypadá to, že nejste přihlášen

Registrací a přihlášením získáte mnoho výhod. Neunikne vám žádný nový příspěvek u oblíbených témat, můžete se ptát i odpovídat.

Technická podpora

Máte potíže s přihlášením, vkládáním příspěvků, nebo se správou vašeho profilu? Napište nám! Uvítáme také připomínky, podněty a nápady k vylepšení diskuzního fóra. Děkujeme.