Horak na olej

Rubriky:

Horak na olej

Dobry den,vyrobil som si horak na olej s ventilatorom s allegra, dnes som ho skusal a nejde mi zapalit olej, popišem moj horak, jokel 60*60,ohnisko cca 150*150, kotol attack liatinovy, otvori na vzduch mam po styroch stranach priemer 4 mm, na kazdej strane mam 10 dier,prvy rad mam vo vyske 20mm 6 dier,druhy rad vo vyske 40mm nad dnom 4 diery. olej som doniesol z prace na skušku hydrauliku,dost husty ,studený,nalial som tam asi do vyšky polcentimetra a hodil par kuskou pepa,pepo horelo ale po chvíli zhaslo,prial som riedidla a zapálil, horelo to chvílu ale zase zhaslo, ked zapnem ventilator zhasina mi ohen aj ten malý ktorý tam je pokym horí pepo, mozete mi prosim poradit?väcsie diery,menej oleja atď,dakujem za kazdú radu

Vkládání nových příspěvků je dostupné pouze pro přihlášené uživatele

3 odpovědi

Zobrazit všechny reakce
Reklama

Přihlášení

nebo se přihlaste emailem

Nemáte účet?

Vypadá to, že nejste přihlášen

Registrací a přihlášením získáte mnoho výhod. Neunikne vám žádný nový příspěvek u oblíbených témat, můžete se ptát i odpovídat.

Technická podpora

Máte potíže s přihlášením, vkládáním příspěvků, nebo se správou vašeho profilu? Napište nám! Uvítáme také připomínky, podněty a nápady k vylepšení diskuzního fóra. Děkujeme.