RCT Power - nabíjení a vybíjení baterie podle potřeby

Rubriky:

Reklama
RCT Power - nabíjení a vybíjení baterie podle potřeby

Dobrý večer,

mám tři měniče od RCT. RCT Power Storage DC 2x a k tomu 1x RCT Power inventer. Jeden je jako master, ostatní jsou slave. Funguje to hezky. Původní instalace od s-power, potom jsem si to rozšiřoval sám.

Nepodařilo se Vám někomu nějak rozumně donutit měnič nabíjet a vybíjet baterii na požádání (přecházím na spot)? Vím o svorkovnici na omezení přetoků, to funguje. Ale to neřeší nabíjení baterie ze sítě nebo její vybíjení do sítě. To jen omezí přetoky. Nepohrál jste si s tím nikdo? Psal jsem k nim na podporu, ale stále opakují to samé a přijde mi, že ani nechápou o co mi jde.

Může to být buď něco jako kontakt, nebo přes HA nebo třeba i modbus TCP. Pro mě by bylo ale nejjednodušší mu jen říct nabíjej nebo vybíjej do sítě, třeba nějakým kontaktem, nebo trikem s měřicími trafy. Nic víc nepotřebuji.

Díky.

Vkládání nových příspěvků je dostupné pouze pro přihlášené uživatele

1 odpověď

Zobrazit všechny reakce
Reklama

Přihlášení

nebo se přihlaste emailem

Nemáte účet?

Vypadá to, že nejste přihlášen

Registrací a přihlášením získáte mnoho výhod. Neunikne vám žádný nový příspěvek u oblíbených témat, můžete se ptát i odpovídat.

Technická podpora

Máte potíže s přihlášením, vkládáním příspěvků, nebo se správou vašeho profilu? Napište nám! Uvítáme také připomínky, podněty a nápady k vylepšení diskuzního fóra. Děkujeme.