Cena plynu u INNOGY

Cena plynu u INNOGY

Vážení, potřebuji poradit, zda mám změnit dodavatele plynu. Dostal jsem dopis od INNOGY :
...........děkujeme, že můžeme být Vaším dodavatelem energií právě my. Vaše dřívější rozhodnutí zafixovat si smlouvu Vám zaručilo klid a jistotu pevně sjednané ceny, ať už se na energetickém trhu dělo cokoliv. Nyní se blíží termín prodloužení Vaší smlouvy, a tak Vám s předstihem posíláme souhrn všech důležitých informací pro další období.
Nabízejí mi automatické prodloužení smlouvy s fixací ceny na 12 měsíců a při tomto ceníku : Tip12, cena plynu v kolonce "vařím" - součet cen za odebraný a distribuovaný plyn - 2,91338 Kč/kWh. V tom ceníku a zejména v těch různých podmínkách, aby se prase vyznalo a tak prosím o radu. Je pro mne ta fixace výhodná?

Vkládání nových příspěvků je dostupné pouze pro přihlášené uživatele

4 odpovědi

Zobrazit všechny reakce
Reklama

Přihlášení

nebo se přihlaste emailem

Nemáte účet?

Vypadá to, že nejste přihlášen

Registrací a přihlášením získáte mnoho výhod. Neunikne vám žádný nový příspěvek u oblíbených témat, můžete se ptát i odpovídat.

Technická podpora

Máte potíže s přihlášením, vkládáním příspěvků, nebo se správou vašeho profilu? Napište nám! Uvítáme také připomínky, podněty a nápady k vylepšení diskuzního fóra. Děkujeme.