Cena plynu u INNOGY

Cena plynu u INNOGY

Vážení, potřebuji poradit, zda mám změnit dodavatele plynu. Dostal jsem dopis od INNOGY :
...........děkujeme, že můžeme být Vaším dodavatelem energií právě my. Vaše dřívější rozhodnutí zafixovat si smlouvu Vám zaručilo klid a jistotu pevně sjednané ceny, ať už se na energetickém trhu dělo cokoliv. Nyní se blíží termín prodloužení Vaší smlouvy, a tak Vám s předstihem posíláme souhrn všech důležitých informací pro další období.
Nabízejí mi automatické prodloužení smlouvy s fixací ceny na 12 měsíců a při tomto ceníku : Tip12, cena plynu v kolonce "vařím" - součet cen za odebraný a distribuovaný plyn - 2,91338 Kč/kWh. V tom ceníku a zejména v těch různých podmínkách, aby se prase vyznalo a tak prosím o radu. Je pro mne ta fixace výhodná?

Vkládání nových příspěvků je dostupné pouze pro přihlášené uživatele

Nejlépe hodnocené

Nejnovější příspěvky

30 odpovědí

Zobrazit všechny reakce
Reklama

Přihlášení

nebo se přihlaste emailem

Nemáte účet?

Vypadá to, že nejste přihlášen

Registrací a přihlášením získáte mnoho výhod. Neunikne vám žádný nový příspěvek u oblíbených témat, můžete se ptát i odpovídat.

Technická podpora

Máte potíže s přihlášením, vkládáním příspěvků, nebo se správou vašeho profilu? Napište nám! Uvítáme také připomínky, podněty a nápady k vylepšení diskuzního fóra. Děkujeme.