Úprava soklu - nopová folie, kačírek,...

Rubriky:

Reklama
Úprava soklu - nopová folie, kačírek,...

Dobrý den, koupil jsem dům, bohužel nebyl zcela dokončen, tak se nyní se chystám na úpravu soklu. Mám záměr nechat omítnout sokl, nicméně nevím si moc rady, co provést s tím zbytkem. Někde je nopovka a někde není. Někde jsou pohozené okolo šutry jen tak. Někde (poslední foto) to vypadá, že měl být asi okapový chodníček. Na té předposlední fotografii je nějaké červená trubka. Uvnitř jsou nějaké kabely, co by to mohlo být? Celkově nemám moc představu co s tím nejlépe udělat, jak to spravit a čeho se vyvarovat a přijde mi to celkově dost zmršené. Moje představa byla nechat znovu nahodit perlinku a omítnout marmolitem, možná tu nopovku nějak oříznout na stejnou velikost a přidělat ukončovací lištu. No a pak okolo domu oddrnit, dát tam geotextilii, kačírek, obrubník... Má to tak smysl? Popř. co byste doporučili? Dům je i lehce ve svahu. Koho bych si když tak mohl najmout na tuto práci? Jsem v tomhle naprosto laik a nerad bych ještě něco zmastil. Díky moc

Vkládání nových příspěvků je dostupné pouze pro přihlášené uživatele

3 odpovědi

Zobrazit všechny reakce
Reklama
Reklama

Přihlášení

nebo se přihlaste emailem

Nemáte účet?

Vypadá to, že nejste přihlášen

Registrací a přihlášením získáte mnoho výhod. Neunikne vám žádný nový příspěvek u oblíbených témat, můžete se ptát i odpovídat.

Technická podpora

Máte potíže s přihlášením, vkládáním příspěvků, nebo se správou vašeho profilu? Napište nám! Uvítáme také připomínky, podněty a nápady k vylepšení diskuzního fóra. Děkujeme.