Anhydrid/prasklý, odlomený kusZdravím všechny,
Před vylitím anhydridu jsem si podklad připravil sám, dával jsem polestyren do tzv. kříže ve dvou vrstvách, polestyren byl pevný, nehybal se.
Anhydrid jsem si nechal už aplikovat firmou, před vylitím mne majitel ujišťoval, ze vrstva bude 4-3,5cm, že to je dostačující vrstva, když není pod tímto podlahové topení, že ani 3cm by nevadilo. Jelikož jsem si podlahu nechal vylit poprvé, tak jsem jen tloušťku zkontroval na internetu a psali opravdu nejméně 3cm, tak jsem souhlasil.
Po vyschnutí jsem anhydrid lokálně přeměřil a nejmenší tloušťka byla 3,5cm, tak jsem to neřešil.
Po půl roce chci položit vinyl a když jsem obcházet rohy v místnostech, tak mi nejprve práskl rožek v ložnici 10x5cm a dnes v rohu pod schodištěm větší kus cca 20x10cm. Jde o to, že tam, kde to prasklo je tloušťka cca 2,5cm. Tyto rohy nebudou v budoucnu zatížené a chůze po nich bude minimální, ale potřebuji to nějak ošetřit před položením vinylu a já nevím jak.
Samozřejně budu kontaktovat firmu, ale vím jak to chodí, tak proto bych prosil o radu co s tím.
Existuje nějaké pevné pojivo, kterým bych tyto rohy přelil, sešil sponami a vylil nivelaci? Anebo se budou muset rohy odstranit a vylit nova vrstva anhydridu s požadovanou tloušťkou ?
Děkuji předem za pomoc 🙂