Nízký tlak vody v dome a koupě darlingu

Rubriky:

Nízký tlak vody v dome a koupě darlingu

Ahoj. Před 8 lety jsem koupila dvougenerační dům na vysokém kopci. Při přepisovány jsem byla upozorněna na extrémně nízký tlak vody a musela jsem podepsat ze o tom vím. (Když se sprchujem, nesmí se spláchnout, kolikrát vypíná i sprchová hadice, protože tlak vody je malý) Nad domem je sice vodárna, ale je nefunkční, jsou tam nějaké spory s pozemky. Po letech kdy děti dospěly řeším opět rozdělení na dvě bytové jednotky. Jsou tu 2 koupelny, 2 kuchyně, ale vždy se používala jen jedna z nich. Nyní když se začnou všechny používat a přibyde i jednou tolik vodních spotřebičů přemýšlím nad řešením. Myslíte, ze by to vyřešil darling a případně jaký? Spotřebu vody máme čtvrtletně okolo 50 kub. Přidávám foto přívodu vody s měřákem zda by se tam dal zapojit ten darling. Moc děkuji za rady

Vkládání nových příspěvků je dostupné pouze pro přihlášené uživatele

Nejlépe hodnocené

Nejnovější příspěvky

39 odpovědí

Zobrazit všechny reakce
Reklama

Přihlášení

nebo se přihlaste emailem

Nemáte účet?

Vypadá to, že nejste přihlášen

Registrací a přihlášením získáte mnoho výhod. Neunikne vám žádný nový příspěvek u oblíbených témat, můžete se ptát i odpovídat.

Technická podpora

Máte potíže s přihlášením, vkládáním příspěvků, nebo se správou vašeho profilu? Napište nám! Uvítáme také připomínky, podněty a nápady k vylepšení diskuzního fóra. Děkujeme.