Vzduch v radiátorech

Rubriky:

Reklama
Vzduch v radiátorech

Dobrý den, chtěl bych se zeptat na radu ohledně vzduchu v topné soustavě. Bydlím v bytovém domě na 4. patře z 5. Celý dům je vytápěn jedním plynovým kotlem. Na každém patře je rozdělovač pro 4 byty s kalorimetry. Na 5. patře nad námi je podlahové topení. Problém s vzduchem je pouze v mém bytě, u sousedů okamžitě teče voda. Musím odvzdušňovat radiátory každé 3 dny, jinak část radiátoru nehřeje a navíc to šumí. Po odvzdušnění problém na krátkou dobu zmizí. Náš topenář řekl, že vše zkontroloval a že je vše v pořádku. Říkal jsem mu o automatických odvzdušňovačích, ale nezdá se, že by to považoval za nutné. Můžete mi prosím poradit, odkud se bere vzduch právě v mém bytě? Zjistil jsem, že hned za rozdělovačem na vstupu je nainstalován teplotní senzor. Může vzduch nějakým způsobem proudit odtud?

Vkládání nových příspěvků je dostupné pouze pro přihlášené uživatele

Nejnovější příspěvky

7 odpovědí

Zobrazit všechny reakce
Reklama

Přihlášení

nebo se přihlaste emailem

Nemáte účet?

Vypadá to, že nejste přihlášen

Registrací a přihlášením získáte mnoho výhod. Neunikne vám žádný nový příspěvek u oblíbených témat, můžete se ptát i odpovídat.

Technická podpora

Máte potíže s přihlášením, vkládáním příspěvků, nebo se správou vašeho profilu? Napište nám! Uvítáme také připomínky, podněty a nápady k vylepšení diskuzního fóra. Děkujeme.