Jakou značku topných infrapanelů zvolit?

Rubriky:

Reklama
Jakou značku topných infrapanelů zvolit?

Zdravím, rozhodl jsem se jednou pro vždy zbavit plynu a budu tedy topit elektřinou, mám byt 2+kk 60m2 a zvolil jsem topení pomocí infrapanelů.
Rozmístění i výkony jednotlivých infrapanelů už mám vyřešeno. Stále ale nevím pro jakou značku se mám rozhodnout, pročítal jsem si weby několika výrobců a všichni tvrdí že oni jsou ti nejlepší a používají ty nejmodernější materiály. Jedni tvrdí že nejlepší je sklo, druzí že kov, třetí že kámen.... bezrámová konstrukce, rámová konstrukce a teď babo raď, kdo má pravdu.

Momentálně ro rozhoduji mezi třemi firmami které panely nabízí a mají slušné recenze.

1) topinfra.cz - dobrá cena a konstrukce by měla být dle jejich slov moderní
2) heatwell.cz - o něco dražší, konstrukce panelů podobné jako v prvním případě
3) usby.cz - 3x dražší než konkurence, dle parametrů uvedených na webu opět nevidím rozdíl kterým by tu cenu mohli obhájit

co tedy zvolit? jaký materiál povrchu a vnitřku panelu? konkrétní typ

děkuji

Upraveno administrátorem před 5 týdny
Vkládání nových příspěvků je dostupné pouze pro přihlášené uživatele

Nejlépe hodnocené

Nejnovější příspěvky

20 odpovědí

Zobrazit všechny reakce
Reklama

Přihlášení

nebo se přihlaste emailem

Nemáte účet?

Vypadá to, že nejste přihlášen

Registrací a přihlášením získáte mnoho výhod. Neunikne vám žádný nový příspěvek u oblíbených témat, můžete se ptát i odpovídat.

Technická podpora

Máte potíže s přihlášením, vkládáním příspěvků, nebo se správou vašeho profilu? Napište nám! Uvítáme také připomínky, podněty a nápady k vylepšení diskuzního fóra. Děkujeme.