ZATEPLENÍ FASÁDY, MOŽNOST ZATEPLENÍ NAD TERÉN A NÁSLEDNĚ POD ÚROVEŇ TERÉNU AŽ K ZÁKLADU

Rubriky:

Reklama
ZATEPLENÍ FASÁDY, MOŽNOST ZATEPLENÍ NAD TERÉN A NÁSLEDNĚ POD ÚROVEŇ TERÉNU AŽ K ZÁKLADU

Dobrý den, přeji, byť jsem už dotaz ohledně zateplení základů vznesl, rád bych se ještě zeptal na dodatečné informace... Budeme začínat za měsíc zateplení fasády rodinného domu (zateplení podkroví, podlah a stropů je za námi)... Dům má tři patra (suterén, 1. patro a podkroví), je postaven z 99 % z plynosilikátových tvárnic a 1 % z cihel a já se chci zeptat na následující:

Chtěli bychom v první etapě zateplení fasády, zateplit polystyrenem fasádu až k úrovni terénu, případně trošku pod terén (extrudovaným polystyrenem)... Je možnost následně protáhnout až k základům (2. etapa zateplení)?, tzn., že bychom provedli současně novou hydroizolaci (stávající drží, nemáme mokrý barák nikde, ale přeci jen hezkou pár let tam je, tak než bychom zateplili i vše pod úrovní terénu, tak ještě chceme provést toto, navíc je dost nešťastně vytažená až k oknům v suterénu ..)... Je možnost, než provedeme zateplení až k základům, že bychom zateplili nad úroveň terénu a pak dodělali společně se zbytkem... Jen je ještě důležité říct, že sokl mít nebudeme, nejsem zastáncem soklů a nelíbí se mi to, tzn., že fasáda bude mít všude stejnou tloušťku.... V příloze ještě fotky ze všech čtyřech stran... Děkuji.

Vkládání nových příspěvků je dostupné pouze pro přihlášené uživatele

2 odpovědi

Zobrazit všechny reakce
Reklama
Reklama

Přihlášení

nebo se přihlaste emailem

Nemáte účet?

Vypadá to, že nejste přihlášen

Registrací a přihlášením získáte mnoho výhod. Neunikne vám žádný nový příspěvek u oblíbených témat, můžete se ptát i odpovídat.

Technická podpora

Máte potíže s přihlášením, vkládáním příspěvků, nebo se správou vašeho profilu? Napište nám! Uvítáme také připomínky, podněty a nápady k vylepšení diskuzního fóra. Děkujeme.