Měděný okap nad střechou z pozinku

Rubriky:

Reklama
Měděný okap nad střechou z pozinku

Dobrý den,

mám na garáži mnoho let střechu z pozinkovaného plechu a asi hodně kvalitního, protože na něm není žádný nátěr a teprve nedávno se na něm objevila 3 až 4 místa začínající koroze. Střechy se mi zželelo a začal jsem ji postupně čistit a natírat, protože jsem v časové tísni, tak pracuji vždy po několika polích. Garáž je natěsno s domem v sousedství, jedná se o starou zástavbu a tehdy to prostě tak bylo, dům vystřídal několik majitelů a jeden z posledních do domu zainvestovat a udělal měděné okapy, jeden měděný žlab vede nad mojí garáží se střechou z pozinku. Nenatřený pozink má v místě pod žlabem tmavý povrch, nedá se říct, že by to byla přímo klasická rez, ale je prostě tmavší než normální pozink. Pomůže tomu očištění a kvalitní nátěr, anebo pozink pod měděným okapem je prostě konečná?

Děkuji předen za názory a připomínky

Vkládání nových příspěvků je dostupné pouze pro přihlášené uživatele

Nejnovější příspěvky

8 odpovědí

Zobrazit všechny reakce
Reklama

Přihlášení

nebo se přihlaste emailem

Nemáte účet?

Vypadá to, že nejste přihlášen

Registrací a přihlášením získáte mnoho výhod. Neunikne vám žádný nový příspěvek u oblíbených témat, můžete se ptát i odpovídat.

Technická podpora

Máte potíže s přihlášením, vkládáním příspěvků, nebo se správou vašeho profilu? Napište nám! Uvítáme také připomínky, podněty a nápady k vylepšení diskuzního fóra. Děkujeme.