Jak nastavit TČ Fuji Kaiteki

Rubriky:

Jak nastavit TČ Fuji Kaiteki

Dobrý den.
Potřebovala bych prosím poradit od zkušených, jelikož manžel mi odjel pracovně pryč a já vše odnesla :)) Firma nám nainstalovala TČ a je to dle mého nějaké divoké :)(

TČ bylo zprovozněno a prakticky běželo asi hodinu 13-14h, následně až do 19h nic. Od té doby běží stále, bez přestávky a pořád topí. Což mi nevyhovuje ( na noc chceme mít spíš studeno ). A hlavně nějak dle mého nesedí vypínání čerpadla-po22h vit fotka stále běželo a bezi od včerejšího večera.

Veškeré informace jsem si ofotila a přiložím. Vše nastavovala firma
Topení máme klasické, ne podlaha. Topný okruh máme jen jeden (si myslím).
Bojler není připojen - jsme dva, máme rok starý klasický 120l a tak jsme se dohodli, že zatím ač máme tč vzduch/voda ho měnit nebudeme.

O co mi jde ? Aby pokojová teplota byla 22stu, ale pouze v určité hodin; nám stačilo při automatickém kotli topit 15-20h a v případě ze teplota klesla ( dum si sám drzi 20st) tak sem tam pritopil. Chápu, že u tč to bude jiné a asi poběží více..... Ale aby běželo tolik hodin je teda síla a hlavně v podkroví ( ač má termo hlavice ) je neúnosne. Nějaké rady prosím? Firma nemá teď čas ke mě zajet-montuje jinde .......návod je docela k prdu:)absolutně nepobírám tu ekvivalentní křivku.

Vkládání nových příspěvků je dostupné pouze pro přihlášené uživatele

Nejlépe hodnocené

Nejnovější příspěvky

31 odpovědí

Zobrazit všechny reakce
Reklama

Přihlášení

nebo se přihlaste emailem

Nemáte účet?

Vypadá to, že nejste přihlášen

Registrací a přihlášením získáte mnoho výhod. Neunikne vám žádný nový příspěvek u oblíbených témat, můžete se ptát i odpovídat.

Technická podpora

Máte potíže s přihlášením, vkládáním příspěvků, nebo se správou vašeho profilu? Napište nám! Uvítáme také připomínky, podněty a nápady k vylepšení diskuzního fóra. Děkujeme.