Jak nastavit TČ Fuji KaitekiDobrý den.
Potřebovala bych prosím poradit od zkušených, jelikož manžel mi odjel pracovně pryč a já vše odnesla :)) Firma nám nainstalovala TČ a je to dle mého nějaké divoké :)(
TČ bylo zprovozněno a prakticky běželo asi hodinu 13-14h, následně až do 19h nic. Od té doby běží stále, bez přestávky a pořád topí. Což mi nevyhovuje ( na noc chceme mít spíš studeno ). A hlavně nějak dle mého nesedí vypínání čerpadla-po22h vit fotka stále běželo a bezi od včerejšího večera.
Veškeré informace jsem si ofotila a přiložím. Vše nastavovala firma
Topení máme klasické, ne podlaha. Topný okruh máme jen jeden (si myslím).
Bojler není připojen - jsme dva, máme rok starý klasický 120l a tak jsme se dohodli, že zatím ač máme tč vzduch/voda ho měnit nebudeme.
O co mi jde ? Aby pokojová teplota byla 22stu, ale pouze v určité hodin; nám stačilo při automatickém kotli topit 15-20h a v případě ze teplota klesla ( dum si sám drzi 20st) tak sem tam pritopil. Chápu, že u tč to bude jiné a asi poběží více..... Ale aby běželo tolik hodin je teda síla a hlavně v podkroví ( ač má termo hlavice ) je neúnosne. Nějaké rady prosím? Firma nemá teď čas ke mě zajet-montuje jinde .......návod je docela k prdu:)absolutně nepobírám tu ekvivalentní křivku.