Bonus až 6.000,- Kč od Lama energy

Rubriky:

Bonus až 6.000,- Kč od Lama energy

Ve srovnávači TZB-info je u více produktů na dodávku zem. plynu uvedeno u dodavatele LAMA energy: Bonus až 6.000,- Kč. Tyto produkty jsou v pořadí až téměř u poloviny, ale tímto bonusem by u spotřeby okolo 12 MWh ročně zvítězily (alespoň tedy Garant 08/2024/G26 by s bonusem 6.000,- Kč předskočil i Fixovku od Fonergy uvedenou jako první v pořadí): Garant 08/2026/G26 - roční cena 26.280,- Kč - 6.000,- Kč bonus = 20.280,- Kč oproti Fixovce - roční cena 22.214,- Kč.

Když jsem včera tento bonus ověřoval telefon. přímo u dodavatele na jeho zákaznické lince, tak oprátorka sdělila, že se nějaké bonusy chystají, ale jaké ani nevěděla s tím, že mně to zjistí, ale s 6.000,- Kč byla dosti zaskočená a překvapená sama. Jsem velmi zvědav, jakou zprávu dnes dostanu.

Zprostředkovatelé od Porovnej energie by rádi sjednávali smlouvy na příští zimu již nyní s tím, že cena půjde spíše nahoru a není nač čekat. Doporučují Pražskou plynárenskou na 2 roky s cenou 950 Kč/MWh + 120 Kč/měs. bez DPH, která je však vyšší, než třeba uvedené dva produkty výše nebo Variant PRO 4/25 na rok s bonusem 4.500,- Kč od E.ONu: 26.396,- Kč - 4.500,- Kč = 21.896,- Kč.

Pokud se ale bonus od LAMA energy zde uvedený nepotvrdí, nevím, proč taková mylná velmi zavádějící informace je u jejích produktů uvedena.

Vkládání nových příspěvků je dostupné pouze pro přihlášené uživatele

Nejnovější příspěvky

6 odpovědí

Zobrazit všechny reakce
Reklama

Přihlášení

nebo se přihlaste emailem

Nemáte účet?

Vypadá to, že nejste přihlášen

Registrací a přihlášením získáte mnoho výhod. Neunikne vám žádný nový příspěvek u oblíbených témat, můžete se ptát i odpovídat.

Technická podpora

Máte potíže s přihlášením, vkládáním příspěvků, nebo se správou vašeho profilu? Napište nám! Uvítáme také připomínky, podněty a nápady k vylepšení diskuzního fóra. Děkujeme.