Izolace podlahy na půdě - přístavek

Rubriky:

Reklama
Izolace podlahy na půdě - přístavek

Zdravím, prosím o radu s následujícím problémem. Zatepluji podlahu na půdě ( tady je vše jasné), ale zjistil jsem problém s přístavkem. Z hlavního půdního prostoru je průlez viz. foto, který byl zavřený deskou překližky. Podlahu tvoří palubky, které jsou stropem na chodbě nad schodištěm, viz 2.foto. Je tam naházená vata a na střešních prknech jsou 2 vrstvy polystyrenu zataženého perlinkou a lepidlem - pomsta mého tchána. Vlézt tam nemůžu, palubky mě neudrží. Dřevu se ten polyš moc nelíbí. Jediná cesta je zespodu a teď si strop nad schodištěm rozebrat nemůžu. Otázka je, jestli mám ten prostor znovu zavřít, parozábranou, která bude na prknech mezi trámy na půdě to utěsnit a v budoucnu to holt odkrýt odspodu, nebo to nechat otevřené.
Nechat to otevřené mám obavu, protože tím, jak se zvýší podlaha na půdě kvůli nové vatě, se ten "průlez" z velké části tou vatou zakryje....a ta by mohla vlhnout.
Na 3.fotce je pohled na inkriminované místo zvenku.
Díky za každý názor.

Vkládání nových příspěvků je dostupné pouze pro přihlášené uživatele

Nejnovější příspěvky

9 odpovědí

Zobrazit všechny reakce
Reklama

Přihlášení

nebo se přihlaste emailem

Nemáte účet?

Vypadá to, že nejste přihlášen

Registrací a přihlášením získáte mnoho výhod. Neunikne vám žádný nový příspěvek u oblíbených témat, můžete se ptát i odpovídat.

Technická podpora

Máte potíže s přihlášením, vkládáním příspěvků, nebo se správou vašeho profilu? Napište nám! Uvítáme také připomínky, podněty a nápady k vylepšení diskuzního fóra. Děkujeme.