TZB-info - Normové hodnoty součinitele…
Tabulka uvádí požadované a doporučené hodnoty součinitele prostupu tepla stavebních konstrukcí pro budovy s převažující vnitřní návrhovou teplotou 18 až 22 °C včetně dle ČSN 73 0540-2:2011 Tepelná…
Dobrý večer,
s ohledem na šířku pozemku, potřebuji do projektu dostat co nejtenčí fasádu. Nedaří se mi na internetu v tom zorientovat … dokázal by mi někdo poradit jakou fasádní omítku lze teoreticky nanést v nejtenčí vrstvě? Podkladem by byl fasádní šedý EPS.
PS: asi to neříkám správně, když píšu omítka, jde mi prostě o to celkové souvrství od polystyrenu až po tu poslední viditelnou vrstvu… to potřebuji mít v projektu tak tenké, jak jen je to možné, aniž by to vzbudilo podiv úředníka.
Díky za tipy.
Normální člověk nebude cpát dům mimo hranici. Buď ho posune, nebo zmenší. On Vám ho ani projektant nenakreslí mimo…
Buďte si jistý, že o stavebnictví mám daleko víc praktickýc i teoretických zkušeností než Vy. Proto jsem si jist, že…
Opět řešíte blbosti. Na EPS se dělají min 2 vrstvy lepidla s perlinkou. Já jsem na kritická místa dával 4 vrstvy…
Nespletl jste si milimetry, centimetry, metry? To jako bude vadit když bude vrstva fasády 3mm namísto 2mm? Asi nemáte…
před 10 hodinami
Poněkud to zkreslujete. Já nevím z čeho chce pan Procházka stavět. Pokud plánuje jednovrstvé zdivo, tak na to se…
před 11 hodinami
Nejtenčí běžně používaný systém zateplení s omítkou (ETICS) na šedý EPS má souvrství přibližně 3–4 mm nad izolací. Jde…
před 13 hodinami
29 odpovědí
Zobrazit všechny reakceNevhodný příspěvek
Pokud chcete upozornit redakci na diskusní příspěvek, který svým obsahem porušuje pravidla diskusí na portálu TZB-info, klikněte na tlačítko Odeslat. V diskusích jsou nepřípustné zejména příspěvky vulgární, urážlivé a nesouvisející s tématem dané diskuse.
Vyberte způsob sdílení