Spokojenost s aplikací MyUplink k TČ NIBEJak jste spokojeni s ovládací aplikací MyUplink k tepelným čerpadlům zn. NIBE? - anketa
Při výběru značky tepelného čerpadla jsem před pár lety vybíral hlavně podle hodnocení tepelného čerpadla jako takového, až dodatečně kdy jsem řešil správu – ovládání tepelného čerpadla během doby kdy nejsem doma, jsem došel k tomu, že při výběru značky by neměla hrát roli jen značka čerpadla, ale i to, jakou výrobce dodává k systému ovládací aplikaci.
Při uvedení NIBE do provozu byla k dispozici ještě ovládací aplikace Nibe Uplink – tato aplikace nebyla špatná. Nicméně Nibe má ovládací aplikaci rozdělenou na část, která je zdarma a pokud uživatle chce řešit dálkové vládání – musí si zaplatit funkci Prémium, potom je mu umožněno i dálková správa – nastavování určitých parametrů. Funkce historie zdarma jen měsíc zpět – pokud chce uživatel více, musí si zaplatit poplatek, stejně jako funkci prémium.
Po čase ovládací aplikaci nahradila aplikace MyUplink – tato v části aplikace byla posunem dopředu, část aplikace zamrzla v čase, ale tato aplikace poté co si uživatel zvykl měla určité přednosti, včetně dlaždic po otevření aplikace, které si mohl uživatel sám pojmenovat a upravit dle vlastních preferencí. Funkce historie a ovládádání – Prémium byly stále placené, po nastavení dle vlastních preferencí aplikace dle mého plně plnila svůj účel.
V červnu letošního roku přišlo od firmy NIBE upozornění, že se chystá velká aktualizace aplikace, která přinese vylepšení, zjednodušení ovládání, další možnosti nastavování a další ódy jak bude super. No – aktualizace přišla, ale nová aplikace místo toho aby se aplikace posunula dopředu, se vrátila o několik let nazpět. To jak nyní aplikace informuje o chodu zařízení, o teplotách, možnosti nastavení – to je tragédie.
K původní verzi MyUplink 1.36.1 se již nejde vrátit – původní servery jsou odstavené a z důvodu bezpečnosti zablokované. Písemně e-mailem jsem kontaktoval firmu MyUptech AB Švédsko – vývojový tým, bez reakce, e-mailem firmu NIBE Sweeden – bez odpovědi - reakce. Firmu NIBE CZ – Dražice, teprve odtud komunikace s tím, že aplikace je stále ve vývoji a mé informace že byly předané vývojovému týmu.
Já osobně, pokud bych dnes vybíral znovu tepelné čerpadlo, zajímal bych se velmi o dálkovou správu zařízení, včetně rozsahu informací pro uživatele a možnosti ovládání – nastavování systému.
Značku NIBE nemohu a nebudu dále nikomu doporučovat, protože bych nerad zpětně poslouchal, co jsem to doporučil. Ta ovládací aplikace je opravdu katastrofa, nechápu jak může někdo toto uvést do provozu. V tom vývojovém týmu snad není ani jeden uživatel tepelného čerpadla, protože to by ta aplikace vypadala opravdu jinak.
Tak mne jen zajímá jak na tu novou verzi nahlížejí ostatní uživatelé.