Protherm 12 koz 17 rez pod komínem

Rubriky:

Protherm 12 koz 17 rez pod komínem

Nastěhoval jsem se do bytu v dost žalostném stavu, na kotli (Protherm 12 koz 17, 18 let starý) souvislá vrstva prachu, po odkrytí pod ním takto prorezlá část přímo pod odvodem do komína. Poprvé mám v bytě plynový spotřebič, tak mám dost respekt. Když kotel hoří, cítím trochu teplého vzduchu z těch děr, ale ne úplně horkého.

1. je toto nebezpečné? Můžou tudy unikat spaliny, nebo v té části pod korozí přímo spaliny nejsou?
2. pokud to není cajk, čím by to mohlo jít zakrýt/utěsnit, aby to neunikalo a zároveň nekorodovalo ještě víc (aby to pak nebylo na mě)?

Revize kotle v červnu, ten se shora nedíval, kominík prý bude v lednu (řeknu mu samozřejmě), mimo toto majitel neřeší.
CO detektor mám, ten neřve.
Když tu byl technik na kotel, tah komína mu to furt ukazovalo 0.00, po delší době 0.01 (nevím, v jakých jednotkách, ale subjektivně mi tah 0 nepřijde jako tah).

Díky moc za osvětlení

Vkládání nových příspěvků je dostupné pouze pro přihlášené uživatele

Nejlépe hodnocené

Nejnovější příspěvky

16 odpovědí

Zobrazit všechny reakce
Reklama

Přihlášení

nebo se přihlaste emailem

Nemáte účet?

Vypadá to, že nejste přihlášen

Registrací a přihlášením získáte mnoho výhod. Neunikne vám žádný nový příspěvek u oblíbených témat, můžete se ptát i odpovídat.

Technická podpora

Máte potíže s přihlášením, vkládáním příspěvků, nebo se správou vašeho profilu? Napište nám! Uvítáme také připomínky, podněty a nápady k vylepšení diskuzního fóra. Děkujeme.