Nový stropDobrý den všem, chtěl bych Vás poprosit o radu. V kuchyni o rozměrech 5 x 2,3m a koupelně 3,5 x 2,3 m jsem strhl starý trámový strop, nad kterým je jen půda. Budu dělat nový a přemýšlím nad skladbou. Určitě bych přivítal rychlost výstavby a důležitou info je, že nemůžu jít níž... již tak je světlost o něco nižší. Říkal jsem si, že bych dal OSB (tloušťka??) adhezní můstek, lepidlo, perlinku (možná bych ji prošrouboval) lepidlo a fajnovou...a vatu na půdu...bez parošky...v kuchyni by to mělo myslím fungovat, půda poskytuje velký prostor pro odvětrání...nad koupelnou si nejsem moc jistej, je tam pultová střecha, kde není moc místa. Jedna strana výška od deskového záklopku cca 60cm (krytina asfalt pásy) ale na straně druhé jen 25cm. Nevím, jestli by to tam nedělalo neplechu. V kuchyni si i hraju s myšlenkou přiznat trámy tzn. z vrchu je probit OSB nebo deskama, na to vatu, zespod mezitrámový prostor zapravit...Popř. máte jiné návrhy?? Uvítal bych jednoduchost. Fakt je, že info na netu jsem nějaký dohledal ale mám pocit, že z přehršle informací mám už hlavu jak papiňák 🤭😁... díky a mějte se fajn.