vzlínající voda + drenáž

Rubriky:

vzlínající voda + drenáž

Dobrý den, mám dotaz ohledně vzlínání vody, které se objevilo v základové desce - zatím jen lehce. Letos v srpnu mi dělala firma prostor pro parkování včetně chodníku, který je umístěn těsně vedle základové desky a zároveň vedle chaty ( jen mezera na písek),prosil bych o radu co s tím?).Před vraty je potrubí pro dešťovou vodu, ale již je tam pod vraty zabudován obrubník ještě doplním info - původně jsem myslel, že je to od kohoutku s vodou...ale to tak není. Hydroizolace je udělaná . Před chodníkem tam byl obrubník s kačírkem( v rámci položení chodníku se demontoval). Ještě přidávám foto s upřesněním vlhké zdiva( na desce je pouze omítnutá perlinka bez polystyrénu).Mám obavy aby to nešlo výše popř.se něco nenarušilo.Díky všem info. Přikládám foto

Vkládání nových příspěvků je dostupné pouze pro přihlášené uživatele

1 odpověď

Zobrazit všechny reakce
Reklama

Přihlášení

nebo se přihlaste emailem

Nemáte účet?

Vypadá to, že nejste přihlášen

Registrací a přihlášením získáte mnoho výhod. Neunikne vám žádný nový příspěvek u oblíbených témat, můžete se ptát i odpovídat.

Technická podpora

Máte potíže s přihlášením, vkládáním příspěvků, nebo se správou vašeho profilu? Napište nám! Uvítáme také připomínky, podněty a nápady k vylepšení diskuzního fóra. Děkujeme.