Něco se děje u eYello CZ

Rubriky:

Něco se děje u eYello CZ

Dne 19.8.2025 u nás proběhl distributorem odečet zemního plynu. Vyúčtování mi přišlo dne 25.8.2025. Nereklamoval jsem ho. Přeplatek dodavatel uvedl zaslat s datumem splatnosti 8.9.2025. Dne 11.9.2025 jsem je telefonicky kontaktoval, přislíbena urgence požadavku. Dne 13.9.2025 zaslána z kontaktního emailu další žádost o vrácení přeplatku. Dne 18.9.2025 prostřednictvím datové zprávy zaslána třetí žádost na vrácení přeplatku.
Dodavateli nic nesplácím, považoval jsem ho za spolehlivého, ještě v červenci mi přišel přeplatek za elektřinu u eYollo CZ v pořádku (smlouva sjednána loni prostřednictvím Skautské energie). Reakce dodavatele je, že se věc zpracovává a urguje. Přistoupil jsem k zastavení měsíčních záloh, dodavatele jsem informoval.
Snad se nebude opakovat situace se Skautskou energií, přes kterou jsem měl také uzavřené smlouvy na dodávky energií v minulosti a nespadnu opět k dodavateli poslední instance, tentokrát z důvodů eYello CZ.

Vkládání nových příspěvků je dostupné pouze pro přihlášené uživatele

4 odpovědi

Zobrazit všechny reakce
Reklama

Přihlášení

nebo se přihlaste emailem

Nemáte účet?

Vypadá to, že nejste přihlášen

Registrací a přihlášením získáte mnoho výhod. Neunikne vám žádný nový příspěvek u oblíbených témat, můžete se ptát i odpovídat.

Technická podpora

Máte potíže s přihlášením, vkládáním příspěvků, nebo se správou vašeho profilu? Napište nám! Uvítáme také připomínky, podněty a nápady k vylepšení diskuzního fóra. Děkujeme.