Nastavenie HONEYWELL T3R

Rubriky:

Nastavenie HONEYWELL T3R

Obehové čerpadlo radiátorového okruhu riadi termostat HONEYWELL T3R. Spíňa možno správne, inteligentne. Zapíňa zbytočne často a na krátku dobu. Niektoré radiátry sa ani za takú dobu nezohrejú. Mám ich tak priškrtené a na tom nechcem nič meniť. Mne by skôr vyhovovalo On/OFF. Zoputie na dlhšiu dobu v tolerancii hysterézie. Pokúšam sa meniť niektoré parametre, ale to je pokus - omyl. Rada skúseného by ma potešila.
Nastavil som parameter 2CR na 6 =počet cyklov za hodinu, 3OT minimálna doba zopnutia na 30 minút, 4MT minimálny čas vypnutia na 5 minút. to aj podľa nastavenia fungovalo. Na termostatickom ventile AN som nastavil nižšiu teplotu. Bolo to epšie, ale vyžaduje to časté prestavenie ventilu.
Teraz som parametrami 18OP a 19OS deaktivoval optimálny aj oneskorený štart a tieč optimálny stop. Termostat nebeží dlhšie ako je čas minima.
Dá sa na tomto termostate nastaviť obyčajný ON/OFF s nejakou hysteréziou?
Ďakujem za rady.

Vkládání nových příspěvků je dostupné pouze pro přihlášené uživatele

Nejnovější příspěvky

7 odpovědí

Zobrazit všechny reakce
Reklama

Přihlášení

nebo se přihlaste emailem

Nemáte účet?

Vypadá to, že nejste přihlášen

Registrací a přihlášením získáte mnoho výhod. Neunikne vám žádný nový příspěvek u oblíbených témat, můžete se ptát i odpovídat.

Technická podpora

Máte potíže s přihlášením, vkládáním příspěvků, nebo se správou vašeho profilu? Napište nám! Uvítáme také připomínky, podněty a nápady k vylepšení diskuzního fóra. Děkujeme.