RCT střídače - nejsou schválené

Rubriky:

RCT střídače - nejsou schválené

Dobrý den všem,
před nějakým časem jsem zde řešil, jak zmírnit u RCT sestavy s bateriovou sestavou překročení rezervovaného výkonu. s ČEZ Distribucí byl domluvený 1,2 násobek dle panelů 5,32kWp , ale následně to bylo dementováno, že to platí pouze pro synchronní střídače. Nerozumím tomu nerovnému přístupu...
Ok, tak bylo následně domluveno, že mi povolí maximální výkon dle střídače, tedy 6kW. Po všech peripetiích jsem si podal tuto žádost, ale ouha musel jsme k ní přiložit plno příloh, které jsou platné od tohoto roku. Všechny jsme si byl schopen sehnat, ale jeden a podle vyjádření dodavatele a její podpory ani neseženu, protože střídače RCT nemají daný protokol o výrobním modulu schválený distributory sítí platných od 1.1.2025 nejsou schválené.
V tuto chvíli tedy jakýkoliv požadavek, který se týká RCT oni smetou ze stolu. Za toto by měl přeci někdo nést odpovědnost nebo se pletu, vůbec tomu nerozumím a nechápu, jak k tomu může dojít.
Máte někdo s tímto již zkušenost?

Vkládání nových příspěvků je dostupné pouze pro přihlášené uživatele

Nejnovější příspěvky

15 odpovědí

Zobrazit všechny reakce
Reklama

Přihlášení

nebo se přihlaste emailem

Nemáte účet?

Vypadá to, že nejste přihlášen

Registrací a přihlášením získáte mnoho výhod. Neunikne vám žádný nový příspěvek u oblíbených témat, můžete se ptát i odpovídat.

Technická podpora

Máte potíže s přihlášením, vkládáním příspěvků, nebo se správou vašeho profilu? Napište nám! Uvítáme také připomínky, podněty a nápady k vylepšení diskuzního fóra. Děkujeme.