DHV na prkenný záklop

Rubriky:

DHV na prkenný záklop

Zdravím. Mám komplikaci a rad bych na to znal názor někoho dalšího. Stavím svépomocí a jsem ve fázi laťování pod krytinu. Na vazniky jsem položil bednění z prken tl24mm, na prkna přišla difuzni folie, kontralate a ted jsem umístil latě. Pod kontralatěmi je pěnová páska Corotop. Dnes přišel prvni vetsi déšť a odhalil netesnosti v místech pod kontralatemi. Po prozkoumání jsem došel k tomu, ze netesnosti vznikly v místech, kde je prkenný zakomponovat trochu jiné tlustý a proletěl v tom miste šroub. To znamená ze nějaké prkno je třeba o 2 mm tenčí a tudíž kontralať nezmáčkla pásku jak by měla.

Ted tedy stojím před tim co dál. Demontovat latě a vymenit folii asi nepomůže, protoze zaklop bude porad nerovný a uhlídat aby šrouby prošly jen v místech, kde se pořádně pritlaci paska nepujde. Napadlo me dát ke kontalatim pásku na dif. folie a tim zabránit vodě, aby vtekala pod kontralate. Je to asi trochu kostrbate řešení, ale pro me nejschudnejsi. Má někdo s něčím podobným zkušenosti?

Předem dekuji za názory

Vkládání nových příspěvků je dostupné pouze pro přihlášené uživatele

0 odpovědí

Reklama

Přihlášení

nebo se přihlaste emailem

Nemáte účet?

Vypadá to, že nejste přihlášen

Registrací a přihlášením získáte mnoho výhod. Neunikne vám žádný nový příspěvek u oblíbených témat, můžete se ptát i odpovídat.

Technická podpora

Máte potíže s přihlášením, vkládáním příspěvků, nebo se správou vašeho profilu? Napište nám! Uvítáme také připomínky, podněty a nápady k vylepšení diskuzního fóra. Děkujeme.