Rozvodná skříň na domě společná pro dva obytné domy

Rubriky:

Reklama
Rozvodná skříň na domě společná pro dva obytné domy

Než začnu ověřovat situaci u dodavatele EE, tak se zde zkusím zeptat široké odborné veřejnosti:
V roce 2015 jsem koupil dům v dražbě – moc věcí se kolem toho řešit nedalo. Situace je taková, že v zadní zdi domu mám skříň s přívodem EE a v této skříni je na horní sběrnici rozbočení. Vlevo je přívod do mého domu a vpravo je ze sběrnice vývod (zpět do země) k sousedovi. Vzniklo to kdysi tak, že oba domy byly v „jedné rodině“, tento dům byl jako „hlavní“ takže to tak prostě udělali.
A teď k otázce: chci si pořídit FVE a přetoky EE (co už se nebude vejít ani do baterií) chci odesílat zpět do „distribuční sítě“ /snad je to srozumitelné /. No ale mám obavu, co to bude dělat v tom rozvodu, zda se to nebude tlačit k sousedovi jako přepětí. Píšu to laicky, ale snad srozumitelně. Předpokládané schéma zapojení viz druhý obrázek

Upraveno autorem před 4 týdny
Vkládání nových příspěvků je dostupné pouze pro přihlášené uživatele

Nejnovější příspěvky

18 odpovědí

Zobrazit všechny reakce
Reklama

Přihlášení

nebo se přihlaste emailem

Nemáte účet?

Vypadá to, že nejste přihlášen

Registrací a přihlášením získáte mnoho výhod. Neunikne vám žádný nový příspěvek u oblíbených témat, můžete se ptát i odpovídat.

Technická podpora

Máte potíže s přihlášením, vkládáním příspěvků, nebo se správou vašeho profilu? Napište nám! Uvítáme také připomínky, podněty a nápady k vylepšení diskuzního fóra. Děkujeme.