Jak odstranit z konfigurace ekvitermni cidlo?

Rubriky:

Reklama
Jak odstranit z konfigurace ekvitermni cidlo?

Ahoj, umrelo mi bezdratovy ekvitermni cidlo u kotle (Protherm Panther 24KTV). Na displayi termostatu (Protherm LUX) vidim, ze cervi proc, misto aby udaj o teplote zmizel, zustal natrvalo posledni stav, coz bylo 14C. Nasledkem toho ted, kdyz je -4C kotel temer netopi, protoze si mysli, ze tak je opravdu venku. V menu LUXu je test konektivity a parovani s kotlem, ale zadna moznost cidlo vymazat nebo odstranit (test hlasi, ze zadny cidlo neni). Zkusil jsem vyndat baterky z LUXu a vypnout kotel z elektriny a nechat to par hodin, protoze na desce primace je mala baterka pro zalohovani napajeni, ale nepomohlo to. Po zapnuti ztraceny hodiny, ale porad krasnych 14C (kez by). Nasel jsem par manualu, ale k tomu cidlu samotnymu nic a nevim, jak se naparuje nebo odstrani. Vedel by nekdo?

Vkládání nových příspěvků je dostupné pouze pro přihlášené uživatele

1 odpověď

Zobrazit všechny reakce
Reklama

Přihlášení

nebo se přihlaste emailem

Nemáte účet?

Vypadá to, že nejste přihlášen

Registrací a přihlášením získáte mnoho výhod. Neunikne vám žádný nový příspěvek u oblíbených témat, můžete se ptát i odpovídat.

Technická podpora

Máte potíže s přihlášením, vkládáním příspěvků, nebo se správou vašeho profilu? Napište nám! Uvítáme také připomínky, podněty a nápady k vylepšení diskuzního fóra. Děkujeme.