Pravidelne zavzdusneny jenom jeden radiator

Rubriky:

Pravidelne zavzdusneny jenom jeden radiator

Dobry den,

Bydlym v 3r starem bytovem dome na poslednim patre s centralni kotelnou.
V byte mam 3 podlahovy konvektory, 2 koupelnove a 2 klasicke radiatory. Topeni je napajeno z jednoho mista na chodbe pred bytem, kde je centralni kalorimetr, takze nemam klasicky vertikalni stoupacky.

Na zacatku aktualni i minule sezony jsem odvzdusnil vsechny telesa, bylo v nich minimum vzduchu az, na jeden klasicky radiator. A v nem je prave problem.
Po mesici opet kloktal, tak jsem je opet odvzdusnil. Ted po 2 tydnech opet. Ten samy scenar i minuly rok. Zkusil jsem ostatni telesa a nikde nic. Pod radiatorem nevyteka zadna voda.

Prosim o radu, jak takovy problem resit. Je moc podezrivy, ze se to deje jenom jednomu kusu v celem byte. To kloktani me stve a klidne bych to teleso vymenil, jen se obavam aby problem nebyl jinde.

Dekuji!

Vkládání nových příspěvků je dostupné pouze pro přihlášené uživatele

Nejlépe hodnocené

Nejnovější příspěvky

20 odpovědí

Zobrazit všechny reakce
Reklama

Přihlášení

nebo se přihlaste emailem

Nemáte účet?

Vypadá to, že nejste přihlášen

Registrací a přihlášením získáte mnoho výhod. Neunikne vám žádný nový příspěvek u oblíbených témat, můžete se ptát i odpovídat.

Technická podpora

Máte potíže s přihlášením, vkládáním příspěvků, nebo se správou vašeho profilu? Napište nám! Uvítáme také připomínky, podněty a nápady k vylepšení diskuzního fóra. Děkujeme.