Trouba po výměně topného tělesa přepaluje, prosím o radu

Rubriky:

Trouba po výměně topného tělesa přepaluje, prosím o radu

Dobrý den, mám troubu Whirlpool fxzm6 akp 458/ix kde se propálilo topné těleso. V tu dobu se volal opravář který ji za 2 000Kč vyměnil, jasně chápu že příjezd a práce něco stojí ale kdybych věděl že stojí 250Kč a náročnost práce je doslova na 10 min, zvládl bych to sám. K věci, trouba sice funguje a topí, ale je problém že co tam dáme tak spálíme. Nastavím troubu na 180C° a pečící papír zčerná tak že se z něho začne i kouřit. Měl by vydržet teplotu nad 220°C, každopádně problém eviduje jak žena při pečení cukroví tak já při dělání masa. Prostě ta trouba funguje špatně, oranžová kontrolka nahřívání se po nějaké době vypne, takže teplotní čidlo nějak funguje, ale myslím si že ne správně. Nevíte někdo čím by to mohlo být, popř. jak řešit opravu? Ideálně svépomocí, pana opraváře který to před rokem vyměnil se mi volat nechce, zručný jsem, měřák doma mám..

Vkládání nových příspěvků je dostupné pouze pro přihlášené uživatele

Nejnovější příspěvky

16 odpovědí

Zobrazit všechny reakce
Reklama

Přihlášení

nebo se přihlaste emailem

Nemáte účet?

Vypadá to, že nejste přihlášen

Registrací a přihlášením získáte mnoho výhod. Neunikne vám žádný nový příspěvek u oblíbených témat, můžete se ptát i odpovídat.

Technická podpora

Máte potíže s přihlášením, vkládáním příspěvků, nebo se správou vašeho profilu? Napište nám! Uvítáme také připomínky, podněty a nápady k vylepšení diskuzního fóra. Děkujeme.