Kaiteki NEO 14T

Rubriky:

Kaiteki NEO 14T

Dobrý den, chci se zeptat asi na obvyklou otázku...Jak nastavit čerpadlo abych měl doma ok a neprotopil i kalhoty...Vyměnil jsem automat na uhlí za tepelko...mám starý rodinný dům dvě patra po rekonstrukci vnitřku. Dům je z betonových cihel, dole cca 50tka zeď a nahore 30...spodní patro má cca 65 metrů a patro 60...pazra odděluje otevřené schodiště..topení rozvody jsou v mědi a topení dvoukomorové deskové...k čerpadlu jsme nechali doinstalovat pokojový termostat na kterém mám nastaveno 22stupnu v komfortní zone a mimo 20...komfortní zónu mám nastavenou přes týden od 15-21 a víkend 8-21....Bohužel jsem nedostal žádnou instruktáž o nastavení jen do ruky návod a info že si to mám nastavit podle křivky...na čerpadle je křivka 7 a posun je 3 st. Jak začala zima tak mi ale čerpadlo prostě nevytahne ani těch 22 a přitom denní spotřebu mám kolem 60-70 kW...Můžete poradit kde je chyba?...

Vkládání nových příspěvků je dostupné pouze pro přihlášené uživatele

Nejlépe hodnocené

Nejnovější příspěvky

86 odpovědí

Zobrazit všechny reakce
Reklama

Přihlášení

nebo se přihlaste emailem

Nemáte účet?

Vypadá to, že nejste přihlášen

Registrací a přihlášením získáte mnoho výhod. Neunikne vám žádný nový příspěvek u oblíbených témat, můžete se ptát i odpovídat.

Technická podpora

Máte potíže s přihlášením, vkládáním příspěvků, nebo se správou vašeho profilu? Napište nám! Uvítáme také připomínky, podněty a nápady k vylepšení diskuzního fóra. Děkujeme.