Co místo 2cm silikonu mezi vanou a obklady?

Rubriky:

Co místo 2cm silikonu mezi vanou a obklady?

Dobrý den, v bytě který jsem koupil bych potřeboval nějak efektivně vyřešit tento problém. Jak je vana kde navazují obklady tak je 1-2 cm vrstva silikonu. Já jsem před rokem silikon vyšpáral a dal tam nový, protože silikon byl plesnivý a hnusný. Po roce silikon opět není v příliš hezkém stavu a já se ptám, jak by tohle místo šlo zachránit? Existují nějaké vanové flexibilní lišty, které by to schovaly? Třeba nějaké T kusy jako jsou přechodové lišty u podlah? že to spodní T dám místo silikonu a bude to oblouček který překryje část vany a část obkladu? Ano, ten kdo tohle dělal udělal chybu a prasárnu, jde o to jak to efektivně dočasně udělat tak, než se předělá celá koupelna. Děkuji za rady a tipy.

Vkládání nových příspěvků je dostupné pouze pro přihlášené uživatele

0 odpovědí

Reklama

Přihlášení

nebo se přihlaste emailem

Nemáte účet?

Vypadá to, že nejste přihlášen

Registrací a přihlášením získáte mnoho výhod. Neunikne vám žádný nový příspěvek u oblíbených témat, můžete se ptát i odpovídat.

Technická podpora

Máte potíže s přihlášením, vkládáním příspěvků, nebo se správou vašeho profilu? Napište nám! Uvítáme také připomínky, podněty a nápady k vylepšení diskuzního fóra. Děkujeme.