kolaudace přístavbypo 40 -ti letech užívání

kolaudace přístavbypo 40 -ti letech užívání

Dobrý den,
řeším nesoulad v katastru nemovitostí, kde není zakreslena přístavba RD , kterou v roce 1982 jako stavebník prováděla moje babička. Povedlo se mi dohledat dokumentaci, stavební povolení , ale bohužel tenkrát zřejmě po dokončení neproběhla kolaudace. Na stavebním úřadě mi bylo řečeno , že musím dodatečně zkolaudovat a k žádosti mi byl předán soupis podkladů. Kromě dokumentace se zakreslenými případnými odchylkami od projektu (což je asi pochopitelné) mám doložit - předávací protokol zhotovitele ( neboť v současné době není možné jednoduchou stavbu pro bydlení provádět svépomocí)
- vyjádření odborného vedení realizace stavby - autorizované osoby
- prohlášení o likvidaci odpadu, prohlášení, prohlášení o shodě materiálu
- tlakové zkoušky, topnou zkoušku a revize, včetně revize hromosvodu který na domě nikdy nebyl
atd. .......
Nemáte někdo povědomí , případně zkušenost , zda není jiná , jednodušší cesta přístavbu zlegalizovat? Nejaký souhlas s užíváním atp..
Dekuji moc za odpovědi

Vkládání nových příspěvků je dostupné pouze pro přihlášené uživatele

Nejlépe hodnocené

Nejnovější příspěvky

26 odpovědí

Zobrazit všechny reakce
Reklama

Přihlášení

nebo se přihlaste emailem

Nemáte účet?

Vypadá to, že nejste přihlášen

Registrací a přihlášením získáte mnoho výhod. Neunikne vám žádný nový příspěvek u oblíbených témat, můžete se ptát i odpovídat.

Technická podpora

Máte potíže s přihlášením, vkládáním příspěvků, nebo se správou vašeho profilu? Napište nám! Uvítáme také připomínky, podněty a nápady k vylepšení diskuzního fóra. Děkujeme.