YouTube - 1/2: Vytopená dřevostavba
Někdy se to prostě stane - netěsní sprchový kout, netěsní rozvod vody či kanalizace. Voda se dostane do dřevostavby a musí se sanovat. Jak se postupuje uvidí...
Dobrý den,
chtěl bych vás poprosit o radu ohledně výstavby rodinného domu, konkrétně výběru konstrukčního systému a materiálů. Jsme ve fázi plánování a zvažujeme různé možnosti (cihla, pórobet, dřevostavba, případně jiná řešení). Zajímá mě především porovnání z hlediska ceny, energetické náročnosti, rychlosti výstavby, životnosti a reálných zkušeností z praxe. Dům plánujeme jako rodinný dům k celoročnímu bydlení, jde nám o rozumný poměr cena/výkon a nízké provozní náklady. Budu vděčný za názory, zkušenosti, případně upozornění na časté chyby nebo věci, na které si dát pozor.
Děkuji předem každému, kdo se podělí o své zkušenosti.
Máte poněkud divné argumenty. Nejlepší klima ve stavbě z Ytongu. Kde jste takovou pitomost sebral. Co Vás k tomu vede?…
Pěkně se ta stavební diskuze rozjela, mám na věc trochu filozofický pohled. Mě zaráží, když sleduju ten vývoj…
Také se přikláním k variantě co nejtenčí nosná a co nejtlustší izolační... Mimochodem - ten váš styl nejdřív to…
Tak bez rukavic ani ránu. U šesté koupelny už i spáruje,točí omítku no a dokonce umí i vestavěné skříně. Příští…
před 7 hodinami
Nepochopil jsi,já z koruny dovedu technologií zhodnotit 5x přidanou hodnotu stavby. Vy ostatní to 5x zdegradujete.…
před 8 hodinami
Me podnikani prosim nechme byt. Opravdu se nemam spatne, neboj. Pokud ty mas takove zisky, jake uvadis, preji ti to ze…
před 8 hodinami
111 odpovědí
Zobrazit všechny reakceNevhodný příspěvek
Pokud chcete upozornit redakci na diskusní příspěvek, který svým obsahem porušuje pravidla diskusí na portálu TZB-info, klikněte na tlačítko Odeslat. V diskusích jsou nepřípustné zejména příspěvky vulgární, urážlivé a nesouvisející s tématem dané diskuse.
Vyberte způsob sdílení