Nedostatečné vytopění místnosti

Rubriky:

Nedostatečné vytopění místnosti

Zdravím zdejší osazenstvo a rád bych se obrátil s mým problémem.
Nastěhoval jsem se do bytu (stáří 15 letá "novo"stavba) a v největší místnosti (obývákokuchyň - 41 m2) je pouze jeden malý radiátor, který je podle mě prostě poddimenzovaný na takový prostor. Rád bych si to nejprve zde potvrdil a pak bych rád zatlačil na SVJ, aby to bylo vyměněno v rámci fondu SVJ, třeba se přidají i ostatní. Vytápění máme společným kotlem na plyn. Fasáda není zateplena, ale je to podle mě cihla 45 cm Porotherm. Pode mnou i nade mnou je byt. Balkonové okno je obrvské s dvojsklem. Nikde vyloženě netáhne, ale ten prostor nedokážu vytopit nad 20 stupňů s hlavicí na 5ku. Když je trochu tepleji tak jde i menší nátoková teplota do radiátoru podle mě. V mrazech radiátor pěkně topí, ale prostě je to dle mého strašně malá plocha.

Vkládání nových příspěvků je dostupné pouze pro přihlášené uživatele

Nejlépe hodnocené

Nejnovější příspěvky

56 odpovědí

Zobrazit všechny reakce
Reklama

Přihlášení

nebo se přihlaste emailem

Nemáte účet?

Vypadá to, že nejste přihlášen

Registrací a přihlášením získáte mnoho výhod. Neunikne vám žádný nový příspěvek u oblíbených témat, můžete se ptát i odpovídat.

Technická podpora

Máte potíže s přihlášením, vkládáním příspěvků, nebo se správou vašeho profilu? Napište nám! Uvítáme také připomínky, podněty a nápady k vylepšení diskuzního fóra. Děkujeme.