Tenkovrstvé systémy PT-zkušenosti

Rubriky:

Tenkovrstvé systémy PT-zkušenosti

Dobrý den, má prosím někdo zkušenosti s "tenkovrstvými" systémy PT, jako je např. Spider, Renova, Kermi apod.?

Plánuji rekonstrukci RD a v přízemí jsem schopen vykopat max. 100 mm do hloubky. Tak bych dal jako izolaci podlahy cca 70-80mm fenolické desky na pak 20 mm systémovou desku tenkovrstvého systému a na to pak krytinu (dlažba, vinyl).
V patře jsme schopen odsekat 30 mm stávající mazaniny až na stropní panel. Na panel bych pak dal 20-30 mm izolace (fenolické desky) a na to opět 20 mm systémovou desku tenkovrstvého systému a na to pak krytinu (dlažba, vinyl).

Nemám u tenkovrstvého sytému moc důvěru v zalití systémové desky potěrem a trochu se bojím o životnost. Cca 20 mm potěru mi přijde dost málo na to, že se běžně dává min. 50 mm anhydridu nebo ještě více cementového potěru nad trubky.

Instaloval jste někdo tenkovrstvý systém a s jakými zkušenostmi?

Uvažoval jsem i o suchém systému, ale cena systémových desek je šílená...

Děkuji.

Vkládání nových příspěvků je dostupné pouze pro přihlášené uživatele

Nejlépe hodnocené

Nejnovější příspěvky

12 odpovědí

Zobrazit všechny reakce
Reklama

Přihlášení

nebo se přihlaste emailem

Nemáte účet?

Vypadá to, že nejste přihlášen

Registrací a přihlášením získáte mnoho výhod. Neunikne vám žádný nový příspěvek u oblíbených témat, můžete se ptát i odpovídat.

Technická podpora

Máte potíže s přihlášením, vkládáním příspěvků, nebo se správou vašeho profilu? Napište nám! Uvítáme také připomínky, podněty a nápady k vylepšení diskuzního fóra. Děkujeme.