Jiné vytápení než plynovým kotlem v bytě s podlahovým vytápěním v "činžáku"?

Rubriky:

Jiné vytápení než plynovým kotlem v bytě s podlahovým vytápěním v "činžáku"?

Zdravím,
za 9 let, co vlastním můj byt a topím plynem, jsem měl na kotli již přes 7 závad. Jeden kotel se zevnitř úplně roztavil. Druhý kotel mám 4 roky a pokaždé, když nějaký servisák udělá revizi, tak jsou s kotlem problémy. Tzn za 4 roky již 3 problémy. Nemohu topit, nemohu si dát sprchu. Každý rok minimálně jeden měsíc. Servisáci mě buď automaticky vyignorujou a na servis nepřijdou, byť si kvůli tomu vždy musím dát pracovní volno nebo přijedou a řeknou, že to dělat nebudou nebo zpackají revizi. Já na to už upřímně nemám. Řešil jsem v bytě spoustu věcí - elektřinu, odpady nebo vodu a s nikým jsem nikdy neměl problémy, ale co servisák plynového kotle, to je problém. Za poslední 4 roky mě zklamalo jich již 7...
Přemýšlím co s tím dál. Je možnost používat například elektrický kotel - tam věřím, že se nemá moc co rozbít. Nebo je nějaká jiná alternativa?
Přiznám se, že jsem již opravdu zoufalý.
Děkuji za rady.

Vkládání nových příspěvků je dostupné pouze pro přihlášené uživatele

Nejnovější příspěvky

5 odpovědí

Zobrazit všechny reakce
Reklama

Přihlášení

nebo se přihlaste emailem

Nemáte účet?

Vypadá to, že nejste přihlášen

Registrací a přihlášením získáte mnoho výhod. Neunikne vám žádný nový příspěvek u oblíbených témat, můžete se ptát i odpovídat.

Technická podpora

Máte potíže s přihlášením, vkládáním příspěvků, nebo se správou vašeho profilu? Napište nám! Uvítáme také připomínky, podněty a nápady k vylepšení diskuzního fóra. Děkujeme.