Hydroizolace a zateplení

Rubriky:

Reklama
Hydroizolace a zateplení

Dobrý den, ráda bych požádala o názory. Chtěla jsem provést zateplení podlahy polystyrenem, podlaha je na zemině, sám sokl je cca 80 cm nad terénem, stejně tak vlastně i podlaha. Původní předpoklad byl, vybourat stávající beton, vybrat podklad, dát písek, folii, EPS a beton. Při odstraňování lina se na několika místech zespod ukázala plíseň. Na základě toho jsem zvolila hydroizolaci lepenkou a ještě nechala provést chemickou injektáž obvodových stěn. Nyní jsem ve fázi, že je napenetrováno a položena 1 vrstva lepenky 4 mm. Vím, že se standartně dávají vrstvy 2, ale jsem na pochybách, jestli to není zbytečné. Firma se také při pokládce příliš nevyznamenala. Takže buď položit ještě jednu vrstvu nebo přinutit dodavatele, aby nedostatky opravil stěrkou. Náklady ani nehodnotím, jsem na dvojnásobku původního předpokladu. Chtěla bych, aby to bylo dobře udělané.
Ještě doplním, že sokl je z velmi hezkého barevného kamene, spárovaný.
Děkuji za Vaše názory a doporučení. Černá

Vkládání nových příspěvků je dostupné pouze pro přihlášené uživatele

0 odpovědí

Reklama
Reklama

Přihlášení

nebo se přihlaste emailem

Nemáte účet?

Vypadá to, že nejste přihlášen

Registrací a přihlášením získáte mnoho výhod. Neunikne vám žádný nový příspěvek u oblíbených témat, můžete se ptát i odpovídat.

Technická podpora

Máte potíže s přihlášením, vkládáním příspěvků, nebo se správou vašeho profilu? Napište nám! Uvítáme také připomínky, podněty a nápady k vylepšení diskuzního fóra. Děkujeme.