Nové nedomykavé žaluzie - 0,21mm - nedovírají se, křivé lamely?

Rubriky:

Reklama
Nové nedomykavé žaluzie - 0,21mm - nedovírají se, křivé lamely?

Ahoj všichni, potřeboval bych radu od profíků na stínění.

Mám namontováno 16 ks hliníkových žaluzií (zesílená lamela 0,21 mm, domykavé/celostínící provedení). U všech 16 oken je stejný problém – viz foto.

Lamely nejsou v rovině, vpravo viditelně padají dolů.

Kvůli tomu se levá strana nedovírá a prosvítá tam světlo (jak levá okenní tabule, tak pravá).

Protože je to u všech 16 kusů úplně stejné, přijde mi jako nesmysl, aby to byla chyba montáže (vrtání). Spíš mi to přijde jako systémová vada z výroby – špatně zkalibrovaný automat, který pásky a žebříčky sekal, nebo něco, co nejsem schopen jako laik znát.

Montér mi tvrdí, že se s tím nedá nic dělat a že je to u těchto lamel normální. Mně se to nezdá – vypadá to na výrobní odchylku, kterou by ale mělo jít seřídit.

Máte někdo zkušenost s tím, že by celá série z výroby přišla takto „nakřivo“? Je to u domykavek 0,21 mm fakt tolerance, nebo mám trvat na tom, aby s tím něco udělal?

Kde může být chyba?

Předchozí žaluze (slabší 0.18mm) tento problém neměly, stínily na obou stranách po zavření stejně a hlavně - lamely byly rovné.

Co s tím teď? (Zatím zaplaceno z 1/2).

Vkládání nových příspěvků je dostupné pouze pro přihlášené uživatele

Nejnovější příspěvky

7 odpovědí

Zobrazit všechny reakce
Reklama
Reklama

Přihlášení

nebo se přihlaste emailem

Nemáte účet?

Vypadá to, že nejste přihlášen

Registrací a přihlášením získáte mnoho výhod. Neunikne vám žádný nový příspěvek u oblíbených témat, můžete se ptát i odpovídat.

Technická podpora

Máte potíže s přihlášením, vkládáním příspěvků, nebo se správou vašeho profilu? Napište nám! Uvítáme také připomínky, podněty a nápady k vylepšení diskuzního fóra. Děkujeme.