TZB-info - Výpočet denostupňů
Denostupňová metoda je jedním z postupů, které slouží pro návrh, vyhodnocování a porovnávání zdrojů a spotřebičů tepla. Základem metody je znalost průběhů venkovních teplot z meteorologických dat.…
Dobrý večer všem, poprosil bych Vás, zdali bude někdo tak laskavej a pomůže mi s denostupni. Jde mi o spotřebu tepla vyráběného LTO kotelnou. Jedná si mi o rok 2025 a 2024. Za loňský rok jsme dle vyúčtování měli spotřebu cca 650GJ. Jde o panelák, plast okna, zateplen 10cm polišem, 4 patra, celkem 12 bytů, lokalita Město Libavá. Podobný problém jsem zde již řešil snad před 12 lety a moc jste mi pomohli. Po dlouhé době jsme se sem na chvilku nastěhovali a vypadá to, že AČR jede v zajetých kolejích 🙂. Všem moc díky. Přeju fajn večer...i když po té blamáži s Norama 😬🙂
1 odpověď
Zobrazit všechny reakceNevhodný příspěvek
Pokud chcete upozornit redakci na diskusní příspěvek, který svým obsahem porušuje pravidla diskusí na portálu TZB-info, klikněte na tlačítko Odeslat. V diskusích jsou nepřípustné zejména příspěvky vulgární, urážlivé a nesouvisející s tématem dané diskuse.
Vyberte způsob sdílení