elektrický rozvaděč pro průběhové měření - požadavky

Rubriky:

elektrický rozvaděč pro průběhové měření - požadavky

Dobrý den,
chtěl bych zkusit EON Propojeno jako spotřebitel.

Nicméně jsem v oblasti ČEZ distribuce a prvním krokem je "elektrický rozvaděč je upraven dle našich podmínek" a k nim jsou poznámky v návrhu smlouvy laikovi asi tak užitečné, jako odkaz na nástěnku ve sklepě místního plánovacího úřadu na Alfa Centauri... Technické podmínky dle zákona+v příloze, v příloze "nejsou součástí smlouvy" a nějaké č. 1697239, které jsem nedohledal a beztak bych mu nerozuměl.

Těsně předtím, než začalo být povinné osazovat průběhovými měřáky (cca rok dva zpět) mi ČEZ měřák vnutit starý. Musel jsem proto shánět elektrikáře protože "elektroměrová deska není řádně uchycena", po několika pokusech se nade mnou jeden slitoval a ČEZem požadované předělal.

Může mi někdo znalý problematiky poradit, zda je toto jen formalita nebo musím opět v nesmyslné lhůtě shánět odborníka, aby mi to zrevidoval?

Vkládání nových příspěvků je dostupné pouze pro přihlášené uživatele

4 odpovědi

Zobrazit všechny reakce
Reklama

Přihlášení

nebo se přihlaste emailem

Nemáte účet?

Vypadá to, že nejste přihlášen

Registrací a přihlášením získáte mnoho výhod. Neunikne vám žádný nový příspěvek u oblíbených témat, můžete se ptát i odpovídat.

Technická podpora

Máte potíže s přihlášením, vkládáním příspěvků, nebo se správou vašeho profilu? Napište nám! Uvítáme také připomínky, podněty a nápady k vylepšení diskuzního fóra. Děkujeme.