Studna pod zakladovou deskou

Rubriky:

Reklama
Studna pod zakladovou deskou

Dobrý den, prosím o radu mám studnu pod budoucí základovou deskou máme vylite pasy a ztracené bednění ted stojime uz dva mesice podlozi je 20cm hlina pak jil a cca 2m skála studna je 2m hluboká ale má trvalý nátok voda je prý napjatá ale nikdy nepřetekla pri kopání pasu jsme zřejmě změnili tok pramene dříve tekl zespada ted vyrazil v 1 m z boku studny takze natýká mezerou ve skruži nejradeji bych se jí trvale zbavil hydrolog mi rekl vyndat skruže a zalít betonem ale je riziko ze pramen vyrazi a zalije prostor pod deskou nebo si ji nechat udelat prepad ve studni a i ve ztraceném bedněnía odvest gravitačně do dešťove kanalizace ktera je dost mělka jen 50 cm a je tam uz 50 let ale ta studba uz tam pak poteče prakticky pořád a to mě děsí že kdyby něco tak voda není kam dávat v půdě se toho moc nevsákne kvuli jílu

Dekuji za rady Malý

Vkládání nových příspěvků je dostupné pouze pro přihlášené uživatele

4 odpovědi

Zobrazit všechny reakce
Reklama
Reklama

Přihlášení

nebo se přihlaste emailem

Nemáte účet?

Vypadá to, že nejste přihlášen

Registrací a přihlášením získáte mnoho výhod. Neunikne vám žádný nový příspěvek u oblíbených témat, můžete se ptát i odpovídat.

Technická podpora

Máte potíže s přihlášením, vkládáním příspěvků, nebo se správou vašeho profilu? Napište nám! Uvítáme také připomínky, podněty a nápady k vylepšení diskuzního fóra. Děkujeme.