Podla v patře z OSB

Rubriky:

Reklama
Podla v patře z OSB

Dobrý den,řeším podlahu v patře rodinného domu . V patře jsou 4 místnosti a 3 z nich jsou obyvané. Jsou tam asi tři roky nové podlahy s osb . V jednom pokoji zůstala podlaha tak jak byla , tedy prkeny zaklop pod ním škvára , prostě dřevěný strop . Začal jsem rekonstruovat tento jediný nedodelany pokoj. Řeším podlahu, plánují vytrhat prkna, vybrat škváru, všechno pořádně vyluxovat, ošetřit trámy nějakým nátěrem proti škůdcům,plísním atd. Místo škváry vatu , rošt položit osb. Problém je že po vytrhnutí zaklopu mám jen 5 cm na skladbu nové podlahy, abych nebyl uskoceny vůči jiným místnostem. Trámy jsou od sebe 80 cm . Z vrchu mají plochu jinak jsou kulaté . Z čeho udělat rošt, aby se podlaha v místě mezi trámy neprohybala , když jsem takto omezený výškou? Když použiji vytrhané prkna dám je kolmo na trámy např. 20 cm od sebe a na to osb 22. Prkna jsou 2.5x150 mm. Osb bych k prknům lepil, aby bylo vše tužší. Stejně se ale bojím průhybu. Děkuji za každou radu

Vkládání nových příspěvků je dostupné pouze pro přihlášené uživatele

1 odpověď

Zobrazit všechny reakce
Reklama
Reklama

Přihlášení

nebo se přihlaste emailem

Nemáte účet?

Vypadá to, že nejste přihlášen

Registrací a přihlášením získáte mnoho výhod. Neunikne vám žádný nový příspěvek u oblíbených témat, můžete se ptát i odpovídat.

Technická podpora

Máte potíže s přihlášením, vkládáním příspěvků, nebo se správou vašeho profilu? Napište nám! Uvítáme také připomínky, podněty a nápady k vylepšení diskuzního fóra. Děkujeme.