Poslední příspěvek od Martin Blazek: Připomenu základní myšlenku této diskuze. Mám stávající zdroj vytápění, ktery nemám důvod v tuto chvíli nahrazovat (z důvodu stále nízkých nákladů na vytápění, očekávané životnosti a nemožnosti získání dotace na TC na vytápění). Co budu muset řešit je ohrev TUV, protože el. bojler je na konci…
Dobrý den, chci požádat někoho, kdo by věděl odhadnout cenu stavby kanalizace se vším všudy 80 metrů dlouhou (výkop, materiál, pokládka...) Povede kolem 4 pozemků je třeba tedy 4 šachty pro připojení rodinných domů. Kanalizace povede vedle cesty, která má mírný spád. Cesta se bude teprve budovat.…
Poslední příspěvek od Jaroslav Dítě: Má absolutně těsný koš? Nedošlo k poklesu vody v potrubí. Nabízí se jiná pčíčina, než ta, že by v čerpadle nabyla vrtulka? Když ba vodárnu napojil na rozvod vody, tak mu musí čerpadlo tlačit do expanzního zásobníku, a nebo, pokud by otevřel někde kohoutek, tak by mu tam musela voda téci. Zároveň…
Poslední příspěvek od Jozef Homola: Musíte zvětšit průřezový modul nosníků. To je řečeno moc odborně a laicky asi takto. Vyšší nosník ale ne plnostěnný. Příklad STEICO. Další možnost je příčková konstrukce nosníku. Obdoba vazníků.
Poslední příspěvek od Ivan K.: tak ak mate fixovanu cenu, preco vas to trapi ?
Poslední příspěvek od Tomáš Kauška: Sems ukazuje 6A u mé baterie také až do 100%. Podíval bych se na reálně zaznamenaná data. Jinak mám také verzi 719. Stejné hlášky.
Existuje prosím nějaké jednoduché pravidlo pro určení nutné výšky komínku, délky drenážní trubky, jejího průměru a počtu zatáček, aby komínový efekt fungoval? V mém případě to bude odvětrání zdí pod podlahou (prevence vlhkosti v kombinaci s venkovní drenáží u základů), délka okruhu cca 50m a 12…
Poslední příspěvek od Jaroslav Dítě: Jak a odkud berete vodu? Pokud máte vlastní vodárnu, tak máte zřejmě někde na sání problém s přisáváním vzduchu. Rozpuštěné plyny se z voda uvolňují při poklesu tlaku a při zvýšení teploty.
Dobrý den, prosím je tu odborník na tento typ kotle? Popíšu jako laik . Mám kotel v poruše a servisák bohužel problém zatím nenašel. V kotli při nahřívání vody či otopu nenaskočí hned., až třeba na 6 -té cvaknutí. Ventilátor běží, cvaká ale nenaskočí plamen. Pokud ohřeje a naskočí hned do otopu,…
Poslední příspěvek od Aleš Řezáč: Děkuji.
Vyberte způsob sdílení