Prostřednictvím zprostředkovatele eCentre jsme uzavřeli smlouvu na dva roky s Pražskou plynárenskou. Ve smlouvě se uvádí: Smlouva je uzavřena na dobu určitou ode dne zahájení dodávek na dobu dvou let bez možnosti automatické prolongace. Dodávka byla zahájena 23.9.2021. Podle faktury smlouva…
Poslední příspěvek od Jozef Homola: Něco k tomuto tématu o technologické nekázni pro vaši "útěchu". Mnoho let jsem chodil kolem komerční stavby, která byla vlastníkem (samotná stavební firma) tak sfušovaná, že statici dávali ruce pryč, rozum to nebral a město to po mnoha letech muselo odkoupit a vrazit tam dalších 25…
Poslední příspěvek od Petr Kittler: Kde najdu ceny kontraktů pro následující měsíce/roky? Zajímá mě pro plyn i pro elektřinu. Děkuji
Poslední příspěvek od Jan Baroš: Děkuji za vaše vyjádření v článku https://www.tzb-info.cz/ceny-paliv-a-ene… Dlouhodobě odvádíte mimořádně kvalitní práci. Chápu vaší snahu se stavět blíže na ochranu zákazníka, hledat případné možné berličky k nedodržení smlu
Poslední příspěvek od Jiri Pich: DObrý den, mám atuálně stejný problém, podařilo se Vám najít řešení? Děkuji.
Poslední příspěvek od Adam Ondráček: Bohužel ještě nemám ještě data za 3. čtvrtletí, ale přetoky do sítě budou kolem cca 650kWh. Za první polovinu tohoto roku přebytky 542 kWh, vyděláno u Entri 1040 Kč. (ještě s nižší provizí 250 Kč/MWh) Podle nového ceníku prodej přebytků absolutně ztrácí smysl - výdělek by byl kolem 300Kč - a…
Máte plán financování? Projekt, činnost a investice Dobrý den, paní / pane Potřebujete nouzové půjčky a financování? Chcete okamžitě získat spolehlivý kredit na nastavení svých aktivit? Jsem Vám k dispozici, jsem pan PETR ZUZANEK, nabízím Vám velmi rychlou a velmi spolehlivou půjčku peněz od 30…
Poslední příspěvek od Lubomir Švarc: "Ano studená vytlačuje teplejší a v této galaxii ještě nějaký čas to bude platit." Homola má svůj akademický život. I v tom videu mu jasně řekli,že hustší klesá. Zkus si obarvit vodu o teplotě 4st. a 0,5st. Pak zjistíš,že Homola kecá. I s těmi svými 38 semestry.
Poslední příspěvek od Jaroslav Jaroslav: Trochu vám zamotám hlavu :-P
Dobrý večer. Na chalupě na Vysočině řeším větrání kvůli nadměrné vlhkosti a výměně oken za Euro ve trojsku. Dostal jsem doporučení na rekuperaci značky Blauberg. Vybral jsem model s BLAUBERG VENTO EXPERT A50-1 S8 W V.3 S PŘEDEHŘEVEM A WI-FI OVLÁDÁNÍM ( https://primavent.cz/lokalni-pokojova-re…
Poslední příspěvek od Tomáš Hluštík: Tak jestli máte vše od jednoho výrobce nebo aspoň vybavené jednotnou sběrnicí a shodným protokolem, tak to teoreticky možné je... Vtip :o) Při současném stavu propojení různých zařízení je to úloha jedině pro nějakého zapáleného kutila.
Poslední příspěvek od Jozef Homola: Zvuky připomínající "čůrání vody" je slyšitelné když je snížená hladina vody v radiátoru (deskový). Voda padá z určité výšky na hladinu. Obvykle to bývá nejvíce u tělsa blízko kotle a výše položeného než jinde. Tam se separují buliny a hromadí vzduch. Šplouchnutí je slyšet po startu…
Poslední příspěvek od Jaroslav Šalý: Vážený pane toto popisovat není na "pět minut" (se tím živím asi 60 let), opravdu to je o studiu a pokud tomu chcete nějaký čas věnovat tak budete topit elektrikou. Proto bych doporučoval koupit od Žeravíka ten modul a TČ zprovoznit. Pan Žeravík to myslím sám programoval.
Poslední příspěvek od Lukáš Vaňura: Mám nově na chalupě kamna Arktic a mám pocit, že i bez kominove klapky občas přes sekundární nebo tercialni vzduch jde z kamen kouř. Hlavně přes sekundární. Koukal jsem i na jiná kamna a ty mají většinou sekundární kouř vedený delším potrubím a kouř z kamen přes něj nemůže. Takže u kamen Arktic…
Poslední příspěvek od Lukáš Hrdlička: Cenu zjistím asi jedině tak, že oslovím společnost se žádostí o cenovou nabídku, co? Zda nějaký ceník bych uměl dopátrat?
Vyberte způsob sdílení